"Ticari Alacak Sigortaları" ve "Yönetici Sorumluluk Sigortaları" konulu konferans başarıyla tamamlandı.

5 Eylül 2017 Salı

Sigortacılığın, tüm gelişmiş ekonomilerde, gelişmişlikle orantılı olarak sosyal ve ekonomik bir güvence kaynağı olduğunu düşünen Baksaş Sigorta, kalkınmanın emrine fon yaratma sorumluluğunun yine sigortacılık sektöründe olduğuna inanmaktadır. Bu inançla, 2025 Grup Vizyonu doğrultusunda var gücüyle çalışan Baksaş, aynı zamanda sosyal sorumluluk duygusu ile sigorta bilincinin arttırılması için çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Bu doğrultuda AOSB Bölge lokasyonunda ve İzmir’in değişik yerlerinde faaliyet gösteren ticari ve sınai işletmeler davet edilerek 26 Nisan 2017 tarihinde Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Atatürk Toplantı Salonu’nda “Ticari Alacak Sigortaları” ve “Yönetici Sorumluluk Sigortaları” konulu konferans gerçekleştirmiştir.

Coface Türkiye Genel Müdürü Emre ÖZER, Aksigorta AŞ İzmir Bölge Müdürü Ali Kuru, Aksigorta AŞ Genel Müdürlüğü Teknik Birim Yöneticisi Mustafa İnce’nin uzmanlık alanlarındaki değerli paylaşımları, katılımcıların soruları ve yoğun katılımıyla başarılı bir şekilde geride kalan konferans, farklı konular altında tekrarlanmaya devam edecektir.

Tüm Haberler